7 Mart 2009 Cumartesi

ALSU "FARE KULLANAN EL ISITICISI"

Sağuk havalarda ve/veya bilgisayar başında çalışırken fare kullanan elinizin üşüdüğünü hissettiğinizde, kullanabileceğiniz ekonomik ve verimli bir ısıtma cihazıdır, ALSU Mouse Hand Warmer...
İyi ısıtılmamış bir çalışma ortamında uzun süre bilgisayar başında çalışmak zorundaysanız fare kullanan elinizin ve kolunuzun üşüdüğünü hissedersiniz. Hatta parmaklarınızın uyuştuğunu bile zannedersiniz.
İşte böyle bir ortamda uzun, saatlerce geç vakte kadar çalışmak zorunda olmak, bizi bir ısıtıcı yapmak fikrine götürdü; çünkü böyle durumlarda çalışmaya son vermekten başka çaremiz yoktu.
Alüminum malzemeden yapılmış ve 2,5 cm. kalınlığında dır.
Çalıştırmak için yapılacak tek şey, fişini en yakındaki elektrik prizine takmaktır.
Masaya değen el ve kolunuz böylece üşümediğinden saatlerce konfor içinde çalışabilirsiniz.

ALSU-Pheater radyan ısıtıcıları, termostat kontrollu, aşırı ısınma korumalıdır.
250*314*25mm.; 15 Watt; 220 Volt;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şofben, Elektrikli, Tezgah Altı

Şofben, Elektrikli, Tezgah Altı
Şofben, elektrikli şofben, Tezgahaltı şofben

El Isıtıcısı

El Isıtıcısı
El Isıtıcısı, Kablo ve Güç Kontrol Ünitesi

Elektrikli Havlupan / Taşınabilir ve portatif

Taşınabilir Elektrikli Havlupan
Giderek banyolarımızın vazgeçilmezleri arasına giren havlupanlar, baharın gelmesi ile birlikte kombilerin sönmesi sonucu işlevsiz duruma düşmektedirler. Oysa ısınan havalarla birlikte çamaşır değişikliği gereksinimi artmakta ve çabuk kurutabilme sorunu ortaya çıkmaktadır.
ALSU Elektrikli Aletler San. ve Tic. Ltd. Şti. ürettiği “Taşınabilir, sabit montaj gerektirmeyen Elektrikli Havlupanlar” ile bu soruna çözüm getirmektedir.
Mat eloksallı alüminyum malzemeden üretilen havlupan uzun ömürlü olup, paslanma , kaplama atma gibi derdi yoktur.
Geniş ısıtma yüzeyleri çamaşırların her tarafını ısıtır, derin bir ısı nüfuzu sağlar
Üzerinde bulunun dekoratif krom kaplı alüminyum malzemeden mamul askılığı “narin” çamaşırların (ince kazak, gömlek gibi) formu bozulmadan kurutulması için, ideal bir özelliktir. .
Geniş ısıtma yüzeyleri arasındaki boşluk; iç çamaşırı, mendil, çorap gibi küçük parçaların kurutulmasına imkan verir.
ALSU Elektrikli Havlupanın en önemli özelliği montaj gerektirmemesi ve taşınabilir olmasıdır. Çalıştırmak için tek yapılması gereken kablo ucundaki fişin, prize takılmasıdır.
Yazlıklarda en küçük banyolarda bile kullanılabilecek olan bu havlupan ihtiyaç halinde evin diğer bölümlerinde de kullanılabilir. Serin sabahlarda, sabahlığınızın ısıtılmasında “dilsiz uşak” olarak hizmet verdiği gibi, akşamları gecelik veya eşofman ısıtılmasında da kullanılabilir. Yaşlı, hasta ve bebeklerin çamaşır değişimlerinde “ısıtılmış çamaşır ihtiyacı” için idealdir. Plaj sonrasında havlu ve/veya mayo gibi ıslak parçaların kurutulması için balkonda bile kullanılabilir.
ALSU Elektrikli Havlupanları termostat kontrollü, aşırı ısınma korumalıdır. Güç Kontrol Ünitesiyle, çamaşır türüne göre yüzey sıcaklığını ayarlamanız mümkündür. Bilindiği gibi aşırı sıcakta (kalorifer peteği üzerinde) kurutulan çamaşırlar katılaşmaktadır. Katılaşmanın önüne geçmek için ısıtma yüzeyinin kurutulacak çamaşırın cinsine uygun sıcaklıkta olması gerekir. Genel kaide olarak ilk anda yüksek, kuruma işleminin sonuna doğru daha düşük sıcak uygulaması ile katılaşma önlenebilmektedir.
220 Volt, 300 Watt , 1,45 Amp. elektriksel değerlerine sahiptir.
Kısaca özetlemek gerekirse yazlıkta – kışlıkta – ofiste, ihtiyaç olan her yerde “havlupan” veya “sıcak dilsiz uşak” olarak kullanılabilen çok amaçlı bir ısıtıcıdır, ALSU Elektrikli Havlupanlar.

Taşınabilir Elektrikli Havlupan

Taşınabilir Elektrikli Havlupan
Sıcak Dilsiz Uşak